Spaceworld
Hjem

Antall varer:
0
Pris totalt:
0.00
Om Spaceworld
Spaceworld selger forbrukerelektronikk innen underholdning gjennom spennende butikker på de største kjøpesentrene i Norge og www.spaceworld.no, og skal bidra til at folk får et bedre, enklere og mer underholdende liv. I en verden der teknologi kommer stadig tettere på individet, skal Spaceworld skal ligge i front når det gjelder å tilby markedet det siste innen personlig teknologi og alt det «kule» som hører til. Dette gjelder innen mobil, nettbrett, data, spill, aktiv og lyd!
 
Spaceworld sine selgere har alltid vært levende opptatt av produktene i butikken, og ikke minst hvordan man best kan nyttiggjøre seg av dem. Her kommer produktkunnskap og ikke minst det viktige tilbehøret inn. Vi har et bredt utvalg av tilbehør som sammen med våre selgeres kompetanse skal bidra til at våre kunder får en positiv opplevelse av produktene de kjøper hos oss og får utnyttet mulighetene til produktene på best mulig måte.
 
Kjeden ble etablert i 1984, og har over 40 butikker fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør. Kjeden eies av selskapet Spaceworld Soundgarden AS, som også eier hi-fi spesialisten Soundgarden.
 
Velkommen innom Spaceworld – enten det er i butikk eller på nett. Vi håper å kunne tilby en god opplevelse med elektronisk underholdning i førersetet! Tilbakemeldinger, ris eller ros, kan sendes til kundeservice@spaceworld.no